Menu Sluiten

Laat zien wat van waarde is in deze wereld! 💫

Als je werkt bij Living Image doe je dat niet alleen om geld, status of carrièreperspectieven. Als je werkt bij Living Image wil je laten zien wat echt van waarde is in deze wereld.

Het is onze missie om steeds meer goede professionals in staat te stellen om hun tijd te besteden aan werk wat er echt toe doet. En Living Image groeit snel. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe mensen.

‘Ik vind het prachtig om bij Living Image te werken omdat ik mezelf herken in de passie om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken. Dat doe ik het liefst door verhalen in beeld te brengen op een cinematische manier.’

‘In 2019 heb ik stage gelopen bij Living Image. Dit was een erg leerzame periode, Ze kijken goed naar wat ik al kon en hielpen mij met het ontwikkelen van mijn skills. Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om er te blijven werken, die heb ik natuurlijk direct aangenomen!‘

Openstaande vacatures:

Stage lopen?

Binnen onze afdeling AV zijn wij op zoek naar een Senior Producer & Relatie Manager. De focus van je functie ligt op je werkzaamheden als producer, maar ook in het onderhouden en oppakken van klantrelaties.
Bekijk vacature 🚀

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl