Menu Sluiten

Multimediale ondersteuning

Laat je ondersteunen in het opzetten, beheren en optimaliseren van jouw online representatie.

Het is behoorlijk lastig om online succesvol een doelgroep te bereiken. Je hebt een juiste mix nodig van allerlei expertises zoals branding, content, web-development en marketing. En dan moet je ook nog op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen. Hoe werkt het algoritme? Op welk kanaal zit jouw doelgroep? In welke mediabehoefte kan jij jouw doelgroep voorzien met content? Hoe zorg je ervoor dat je kwalitatieve content maakt? En hoe analyseer en gebruik je de beschikbare data?

Organisaties zijn voor hun eigen team noodgedwongen op zoek naar het schaap met vijf poten. Maar ook wij kennen niemand die alle expertises in huis heeft. Daarom werken wij met een creatief team van gespecialiseerde professionals die hun vak verstaan. Gepassioneerde vormgevers, creators, redacteuren, strategen, marketeers, webdevelopers… Ze zitten allemaal in ons team en kunnen complementair aan het team van jouw organisatie helpen bij het opzetten, beheren en/of optimaliseren van jouw online representatie.

De organisaties met wie wij structureel optrekken noemen we partners. Het voordeel van een partner zijn van Living Image is:

Expertise
Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, maar profiteert van de kennis en ervaring die wij als Living Image in huis hebben.

Duurzame relatie
Je gaat samen met ons team structureel bouwen. Online succes boek je niet in een dag. We gaan een duurzame relatie aan voor de lange termijn.

Betrouwbaarheid
Je strategie is niet afhankelijk van een enkeling maar wordt gedragen door een heel complementair team van enthousiaste professionals.

1 loket
Je krijgt je eigen relatiemanager van Living Image. Iemand die het DNA van jouw organisatie kent en al je belangen behartigt binnen ons team.

Netwerk van professionals
Je hebt in één keer toegang tot alle kennis, producten en ervaring van een heel netwerk van creatieve christelijke professionals.

Haalbaarheid
We zetten een op maat gemaakt partnerschap op die past bij de mogelijkheden, budgetten en ambities van jouw organisatie.

Partners van Living Image

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl