Menu Sluiten

Start working with us!

Als je werkt bij Living Image doe je dat niet alleen om geld, status of carrièreperspectieven. Als je werkt bij Living Image wil je laten zien wat echt van waarde is in deze wereld. Zoals Nelleke, relatiemanager en regisseur: 

‘Ik vind het prachtig om bij Living Image te werken omdat ik mezelf herken in de passie om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken. Dat doe ik het liefst door verhalen in beeld te brengen op een cinematische manier.’ 

Nelleke

Werk

Het is onze missie om steeds meer goede professionals in staat te stellen om hun tijd te besteden aan werk wat er echt toe doet. En Living Image groeit snel. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe mensen.  

Hieronder vind je uitstaande vacatures. Zijn die er niet, stuur dan gerust een open sollicitatie of bel even. Wie weet is er in de toekomst wel wat mogelijk!

Stage

Vrijwel elke periode lopen er 4 of meer mensen stage bij Living Image en bij MOVE. Je krijgt bij ons goede begeleiding maar ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid, als je dat aankunt. Zo kun je jezelf razendsnel ontwikkelen in een superleuk team. Net als Kees destijds:

‘In 2019 heb ik stage gelopen bij Living Image. Dit was een erg leerzame periode, Ze kijken goed naar wat ik al kon en hielpen mij met het ontwikkelen van mijn skills. Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om er te blijven werken, die heb ik natuurlijk direct aangenomen!

Kees

📢Stage alert! (sept ’23 – feb ’24)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiairs met een passie voor media, vormgeving, AV of communicatie! Samen met ruim 30 mooie mensen zijn wij op een missie om iets te laten zien van Gods werk in deze wereld. Met onze vormgevers, marketeers, producers, regisseurs, cameramensen, editors, redacteuren en webbouwers krijg je de kans om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Vacature: Mediastrateeg en Relatiemanager 

Wij zoeken een medior/senior communicatie- en/of marketingspecialist met gevoel voor relaties en sales die ons team kan komen versterken. Ben je strategisch sterk, oplossingsgericht en krijg je energie van samenwerken met creatieve professionals? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je jouw tijd en talent inzetten om missionaire impact te maken.


Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl