Menu Sluiten

Be Brighter!

23 mooie mensen op een missie. Dat is wat Living Image is. Wij zijn marketeers, producers, regisseurs, cameramensen, editors, vormgevers, relatiemanagers, redacteuren en webbouwers. Maar allemaal hebben we dezelfde missie: Be Brighter! Wij lichten uit wat in het leven écht van betekenis is.  


Etappe 1

De eerste berg

Living Image voelt soms als een Tour de France vol bergetappes. Vaak is het uitzicht mooi, maar het is hard fietsen. De klim begint tussen 2014 en 2017. Vijf jonge mediamakers bouwen samen Living Image op, met als doel door film zichtbaar te maken wat God doet in deze wereld. Het zijn jaren waarin we snel groeien als makers door documentaires te maken en te verkopen aan zenders over de hele wereld.    

Etappe 1

Etappe 2

Een nieuwe versnelling

Tijd om door te fietsen. De ChristenUnie vraagt ons om korte video’s te maken voor de verkiezingscampagne van 2017. Filmproductiehuis Living Image is geboren. Daarna komen steeds meer organisaties uit binnen- en buitenland op ons pad. We maken wekelijks nieuwe filmproducties (lang en kort). Zo vergroten we de zichtbaarheid van veel organisaties. Maar er zijn ook frustraties. Want goed vindbaar zijn onze video’s niet altijd. 

Etappe 2

Etappe 3

Time to MOVE

Een nieuwe berg dient zich aan. Onderweg in dit leven kiest iedereen zijn eigen wegen. Veel van onze vrienden, broers, zussen en talloze andere generatiegenoten verliezen – vaak met goede reden – de band met God en geloof. Ook voor ons blijkt het soms lastig om een plek te vinden in onze levens voor dat oude verhaal van de Bijbel. 

Dat leidt na veel onderzoek tot de oprichting van MOVE, eind 2018. We starten met financiële steun van Stichting Pharus een nieuw platform om onze eigen generatie online te bereiken en te verbinden met verhalen, humor, beeld en inspiratie over het leven met God.  

Etappe 3

Etappe 4

De beste ploeg wint de race

Met MOVE bereiken we anno 2020 elke maand tienduizenden jonge mensen tussen de 18 en 35. Daar zijn we super dankbaar voor. Maar even belangrijk is de kennis en ervaring die we opdoen onderweg. 

Ons belangrijkste inzicht? Iedereen met een duidelijke missie en visie kan online mensen bereiken, inspireren en activeren. Maar dat is wel complex en gaat het beste als je met een breed netwerk van goede professionals werkt die specifieke kennis hebben van content, branding, websites, marketing en sociale media.  

Dat kan alleen met een volwassen, dienstbare organisatie. Daarom professionaliseren we Living Image en breiden we in 2020 flink uit. Met succes! Als full service mediahuis helpen we steeds meer organisaties in binnen- en buitenland om online succesvol te zijn.  

Etappe 4

Etappe 5

Het volgende hooggebergte?

Waar ligt de volgende bergtop? Of fietsen we een nieuw gebergte in? We dromen, bouwen en bidden rustig verder. Natuurlijk zijn er plannen. We hopen op verdere internationalisering. We werken stiekem al aan een e-learning community en we bouwen aan nieuwe brands en een netwerk van organisaties waarmee we nog meer mensen en organisaties kunnen helpen. Maar alles op Zijn tijd en in een normale versnelling. Althans dat proberen we 😉   

Etappe 5

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl