Menu Sluiten

Eindredacteur / projectleider (0.7-1.0 FTE)

Living Image zet nieuwe media in om te laten zien wie God is in deze wereld. Ons dynamisch en innovatief mediahuis heeft drie afdelingen: Marketing & Communicatie, Media Consultancy en Audio & Video. Binnen onze afdeling M&C zijn wij op zoek naar een [NAAM FUNCTIE]

Wat houd de functie in:
Als eindredacteur werk je voornamelijk op strategisch en organisatorisch niveau en ben je eindverantwoordelijk voor verschillende projecten. In deze rol overzie jij het project van A tot Z: van de ontwikkeling van sterke online concepten in brainstormsessies tot het bewaken van de kwaliteit in de productie. Hierin is onderscheid te maken tussen kortlopende en langlopende projecten. Kortlopende projecten hebben een duur van 1-3 maanden en zijn bijvoorbeeld campagnes. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor langlopende projecten van 1 jaar zoals social media beheer. Uiteraard doe je dit niet alleen! Je werkt samen met een team van uitvoerende professionals zoals grafisch designers, (junior) content creators en video- en podcastmakers. Naast het strategische en organisatorische aspect zal je ook af en toe bijspringen in uitvoerend werk.