Menu Sluiten

Stage lopen?

Living Image zet nieuwe media in om te laten zien wie God is in deze wereld. Ons dynamisch en innovatief mediahuis heeft drie afdelingen: Marketing & Communicatie, Media Consultancy en Audio & Video. Binnen onze afdeling M&C zijn wij op zoek naar een [NAAM FUNCTIE]

Wat houd de functie in:
Als eindredacteur werk je voornamelijk op strategisch en organisatorisch niveau en ben je eindverantwoordelijk voor verschillende projecten. In deze rol overzie jij het project van A tot Z: van de ontwikkeling van sterke online concepten in brainstormsessies tot het bewaken van de kwaliteit in de productie. Hierin is onderscheid te maken tussen kortlopende en langlopende projecten. Kortlopende projecten hebben een duur van 1-3 maanden en zijn bijvoorbeeld campagnes. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor langlopende projecten van 1 jaar zoals social media beheer. Uiteraard doe je dit niet alleen! Je werkt samen met een team van uitvoerende professionals zoals grafisch designers, (junior) content creators en video- en podcastmakers. Naast het strategische en organisatorische aspect zal je ook af en toe bijspringen in uitvoerend werk.

Welke vaardigheden heb je nodig:

  • Je bent een echte teamspeler die zijn of haar verantwoordelijkheid durft te pakken. Je doet wat je belooft en hebt een proactieve houding.
  • Je bent flexibel en brengt een flinke dosis enthousiasme mee;

Wat bieden wij:
Bij Living Image vind je een hele mooie combinatie tussen hard werken aan een gezamenlijke missie en elke dag met plezier naar je werk gaan. We zijn een jonge organisatie en werken bij ons voelt als werken met je vrienden. Tegelijkertijd streven we naar innovatie en kwaliteit en om mee te kunnen bouwen aan de missies van onze klanten. Je zult mee gaan groeien met ons bedrijf en wij gaan meegroeien met jou. Je salaris zal afhankelijk van ervaring en kunde tussen de 2.700 en 3.200 euro per maand bruto uitkomen. Dit is op basis van fulltime (40 uur) per week

Interesse of wil je solliciteren?
Stuur een mail, met je motivatie en CV, naar Janneke van der Veer, teamleider M&C. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van januari 2023. We willen graag dat je tussen 1 februari en 1 maart 2023 begint.