Menu Sluiten
Sociale media

Improve on social media!

Ontdek hoe steeds meer mensen uit je doelgroep jouw organisatie gaan vinden op sociale media

Elke Nederlander spendeert dagelijks uren op sociale media. Dat maakt het voor elke organisatie met een visie mogelijk om een beoogde doelgroep op sociale media structureel te bereiken. Daarvoor is het essentieel om te begrijpen hoe sociale media werken en hoe deze gebruikt worden door jouw doelgroep.

Als Living Image hebben we deze kennis en ervaring en kunnen we jou helpen met een op maat gemaakte strategie.

Advies

Ben je veel tijd in je sociale mediakanalen aan het investeren maar merk je dat het er maar weinig van de grond komt. Laat je inspireren en begeleiden door het concrete advies van onze experts. We kunnen bijvoorbeeld structureel meedenken, trainingen geven of aanhaken bij brainstormsessies.

Startpakket

Ontwikkel met Living Image een vormgevingspakket met alle benodigde concepten, formats en toepassingen om jou kanalen op sociale media naar een hoger niveau te trekken. Van een uitgebreid huisstijlhandboek tot banners voor YouTube, van formats voor Instagram tot een sterk logo als profielfoto. Vraag naar de mogelijkheden.

Ontzorgen

Vind je het wel belangrijk om op sociale media actief te zijn maar heb je er zelf geen tijd voor? Wij kunnen je ook volledig ontzorgen in het opzetten en bijhouden van één of meerdere sociale mediakanalen. Bepaal zelf hoe je betrokken wil zijn en zet met onze specialisten sterke kanalen op die jou doelgroep structureel bereiken en activeren in jou missie.


Our cases

Klant: Living Image

Sociale media: LinkedIn webinars

Op sociale media deelde we in 2020 een serie ‘Webinars to Go” die christelijke organisaties helpen om op sociale media meer mensen te bereiken. Onze Online strateeg Felix Govers deelde een aantal basis principes in korte webinars.

  • 6 korte webinars
  • Groot bereik?
  • Leads?

Our cases

Klant: Living Image

Sociale media: Instagram, YouTube, TikTok

Met ons initiatief MOVE.community brengen we al onze kennis over sociale media zelf in de  praktijk. Zo kon het zijn dat we op Instagram groeide naar 13k volgers binnen iets minder dan 2 jaar tijd. Ook op YouTube, Facebook en TikTok bereiken we tienduizenden jonge mensen van onze doelgroep.

  • 13.000+ followers op Instagram
  • 1.700+ YouTube abonnees
  • 50.000+ maandelijks bereik

Our cases


Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl