Menu Sluiten

Reveal

Documentaires met impact

Ontstaansgeschiedenis
In 2015 is Living Image opgericht. Wat echter niet iedereen weet, is dat we oorspronkelijk ooit begonnen met alleen het maken van documentaires. Met dat de jaren verstreken zijn wij gegroeid en hebben we ons ontwikkeld tot een allround mediahuis. Maar nu willen we terug naar de basis. Een oude liefde oppakken. Daarom starten we vanaf september met een speciale tak van Living Image: Reveal.

Reveal
Met Reveal gaan we datgene doen wat we het beste kunnen: documentaires maken. Alleen tillen we het deze keer naar the next level. Groter, beter, mooier. We willen documentaire-reizen gaan maken in het buitenland. Op deze manier kunnen we verhalen vastleggen van mensen die God zoeken, om zo een spreekbuis te vormen voor wat God doet in de levens van die mensen. Dat hebben we al gedaan in onder andere Irak, Groenland, Cambodja en Oekraïne, maar willen we nu dus nieuw leven inblazen.

We Were Enemies

Artic Light

Hoe dan?

Elk jaar maken we twee verschillende documentaire-reizen. Per land nemen we twee documentaires op. Elk met hun eigen unieke invalshoek en manier van storytelling. Deze documentaires maken onderdeel uit van grotere series. Uiteindelijk willen we in samenwerking met partners wereldwijd deze documentaires opnemen en distribueren. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl