Menu Sluiten

Nelleke Noort

“Het principe van verhalen vertellen is fantastisch. Dat gebeurde al voordat men kon lezen en schrijven. De mens leeft met verhalen. Zo werken we. Daar leren we van, daar genieten we van. Daarom vind ik dit vak zo prachtig.”

Leer mij kennen

Ik ben Nelleke en ik ben teamleider van het contentteam, regisseur en relatiemanager. Als relatiemanager vertegenwoordig ik het bedrijf bij de klant, en de klant bij het bedrijf. Het werk van een relatiemanager is echt mooi. Je draagt bij aan de missie en visie van bedrijven waar ik zelf ook wel had willen werken. Via Living Image krijg ik de kans om ze allemaal te helpen. En binnen dit bedrijf heerst een heerlijke werkcultuur. Het is een heel gezellig team, maar ook heel ambitieus. 

Waar ik echt enthousiast van word, is mooie dingen zien. Gewoon genieten in het moment. Ik geniet heel erg van mensen, wat we kunnen en hoe we werken. Dat gebeurt bijvoorbeeld al tijdens voetbal. Ik kan emotioneel worden als ik iemand een doelpunt zie maken. Als je mensen samen ziet werken en zo echt mens worden. God maakte ons naar Zijn beeld en ik vind het prachtig als je dat echt zichtbaar ziet worden, zelfs al maken we nog zo veel fouten. En daarom vind ik het vak van films maken ook zo prachtig. Binnen het team brengt iedereen zijn eigen expertise in en zo kan je iets heel moois neerzetten. 

Nog wat extra’s

In mijn vrije tijd werk ik graag met mijn handen. Ik vind klussen in ons nieuwe huis heel erg leuk, maar bijvoorbeeld ook hout snijden. En muziek maken ook. Ik kan op de viool en de gitaar spelen, en ik zing in een koor. Muziek is na film mijn tweede passie, ondanks dat ik eigenlijk bijna nooit meer muziek maak. Maar dat vind ik wel zonde hoor. Oh ja, en verder geniet ik ook van mijn man en kind én buiten in de natuur zijn.” 

Kies een ander:

David Bonsink

Regisseur en scenarioschrijver

Felix Govers

Ondernemend en innovatief

Ruben Juch

Een mensenmens en inspirator