Menu Sluiten

Felix Govers

“Ik geloof in een levende God. En de goedheid van God wil ik zichtbaar maken in deze wereld door middel van allerlei video’s en documentaires.” 

Leer mij kennen

“Ik ben Felix en ik ben één van de oprichters van zowel Living Image als MOVE Community. Ik hou mij voornamelijk bezig met externe relaties en nieuwe innovaties. Waar we ooit begonnen als enkel een documentairehuis, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een mediahuis waar we ons bezighouden met zowel video’s en social media als online strategie. En ik vind het leuk om daarvoor te pionieren. Ik zit altijd vol met ideeën. 

Als ondernemers zijn we niet bezig met ons eigen koninkrijk bouwen, maar dat van God. Je moet dus altijd bereid zijn om datgene te verliezen wat je hebt opgebouwd. Ondernemen op een zuivere en goede manier is de grootste uitdagen. We zijn een missionair mediahuis. Winst maken is niet ons hoofddoel. We moeten niet onze identiteit baseren op de angst om alles te verliezen. Ik wil mezelf recht in de ogen kunnen aankijken. 

Over Living Image 

Living Image is ontstaan vanuit mijn geloof in een levende God. Daar zag ik maar weinig van in deze wereld. Met allerlei video’s en documentaires wilde ik die goedheid van God laten zien. Video is ons vak. Daarom begonnen we als documentairemakers en vanuit daar zijn we gaan bouwen aan het bedrijf. Inmiddels zijn we een echt mediahuis. En wat daar zo tof aan is, is dat je als ondernemer werk kan creëren voor christelijke professionals die hun talenten in kunnen zetten voor de missie om zichtbaar te maken wie God is in deze wereld. Met elkaar vorm je dan een community en word je steeds beter. 

Ik kan echt enthousiast worden als het lukt om nieuwe dingen op te zetten die waardevol zijn voor verschillende mensen. Zoals een mooie video voor een bedrijf. Dan is niet alleen het bedrijf blij met die video, maar ook de filmmaker dat hij een mooie productie heeft mogen afleveren. Of als we jongeren blij maken met eigentijdse videocontent. Als ze daar positieve reacties op geven en je dus echt ziet dat mensen blij worden van wat je doet. 

Nog wat extra’s

Ik ben in oktober 2020 getrouwd met mijn vrouw Hanna en we organiseren nog steeds wel eens verrassingsdates voor elkaar. Daarnaast ga ik naar de Vineyardkerk in Utrecht en daar leid ik een kring met een 18+ community. Ook ben ik gek op voetballen. Je kan me elke woensdagavond op het voetbalveld vinden. En ik geniet van goede momenten met vrienden. Kortom, ik vier graag het goede leven!” 

Kies een ander:

Nelleke Noort

Zit altijd vol ideeën

Ruben Juch

Een mensenmens en inspirator

David Bonsink

Regisseur en scenarioschrijver