Menu Sluiten

David Bonsink

“Na een draaidag horen we vaak wat voor leuke groep mensen we zijn.” 

Leer mij kennen

Ik ben David, ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriendin in Utrecht. Binnen Living Image ben ik werkzaam als relatiemanager, regisseur en scenarioschrijver. Ik ben hier terechtgekomen door een grote walvis waar ik drie dagen in vast zat en die heeft me hier in de buurt uitgespuwd. Toen ben ik liefdevol ontvangen door het Living Image team. Nee, dat is niet waar. Maar het is wel een ontzettend leuke groep. Het mooie is dat ik niet de enige ben die dat vindt. Dat horen we ook vaak na een draaidag terug van de mensen die meededen aan een opname. Dat is het leuke aan Living Image. 

De afgelopen tijd was ik productieleider van een groot filmproject. Een heel bijzondere organisatie bestaat binnenkort tweehonderd jaar. Ik mag er nog niet te veel over zeggen, maar de scènes spelen zich grotendeels af in de negentiende eeuw. We filmden met een topcrew op gave locaties, er was een grote groep acteurs en figuranten, met kostuums, make-up en special effects. Deze productie heeft alles! En daaraan leiding mogen geven, ja, daar gaat mijn hart wel even sneller van kloppen. 

Nog wat extra’s

Ik ben een sportfanaat. De afgelopen jaren doe ik vooral aan boulderen (klimmen zonder zekering, red.) en klimmen. Als het even kan ben ik drie keer per week te vinden in één van de Utrechtse boulder-of klimhallen. En ik douche ’s ochtends meestal koud. En in de winter neem ik om de twee weken een frisse duik in de Haarrijnse plassen. Dan voel je je de rest van de dag heerlijk fris. En het is goed voor je afweersysteem. Ik ben nog maar zelden verkouden. 

Kies een ander:

Nelleke Noort

Zit altijd vol ideeën

Felix Govers

Ondernemend en innovatief

Ruben Juch

Een mensenmens en inspirator