Waarom Netwerk VSS?

Dit netwerk richt zich op het bottom-up faciliteren van deelnetwerken om betere samenwerkingen aan te gaan die raken aan het overkoepelende thema ‘zingeving’. Door dit laagdrempelige netwerk kunnen deelnemers nieuwe deelnetwerken starten en/of aanhaken bij initiatieven van andere deelnemers die relevant zijn voor hun eigen werk. 

Onze Webbers

Volgend event:

Wanneer? 

22 november 2024

Tijd nnb

Waar? 

Evangelische Omroep

Oude Amersfoortseweg 79

1213 AC Hilversum

Wat?

De Webbers zullen een tafel organiseren waar ze presenteren waar ze mee bezig zijn geweest en waar anderen kunnen aanhaken die zich willen inzetten voor dezelfde thema’s.

Hoe?

Afgelopen jaar hebben we ons verdiept in hoe we ons met elkaar verbinden en samenwerken binnen een ‘ecosysteem’. Waarbij wederzijdse kennisuitwisseling en samenwerking op strategische thema’s belangrijk zijn. Een centrale rol is weggelegd voor de zogeheten ‘Webbers’ die zich hard maken voor één thema. Het idee is dan dat er rond de Webbers een coalitie ontstaat rond het thema zodat er (afgestemd) vanuit verschillende organisaties aan gewerkt kan worden. 

Op 8 maart 2024 hebben deze zeven Webbers hun thema gepresenteerd, zodat anderen hierop konden aanhaken. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als post-kerkelijke strategische samenwerking, discipelschap of meer kleur in de kerk. 

Wie?

Vertegenwoordigers van christelijke en maatschappelijke organisaties zijn welkom om zich aan te sluiten bij het netwerk.

Elke deelnemende organisatie wordt uitgenodigd om met minimaal twee vertegenwoordigers naar de netwerkbijeenkomst te komen. 

Over Netwerk VSS

Projectgroep Netwerk VSS:

Felix Govers
ambassadeur

Pieter Messelink
coach

Hanna Yoo
projectondersteuner
hanna@livingimage.nl

De dragers van het Netwerk VSS zijn:

Webbers

LinkedIn-groep: Vernieuwende Strategische Samenwerking in het Zingevingsdomein

Mocht de term Webber je niets zeggen, lees dan even op onze LinkedIn-pagina de theorie hierachter in de presentatie van prof. dr. Roobeek (eerst even lid worden van de LinkedIn-groep).