Menu Sluiten

MOVE Community

Jongeren inspireren en motiveren

MOVE Community is ons online jongerenplatform, opgericht in 2018. Hier delen we inspirerende content op sociale media zoals Instagram, TikTok, YouTube en Facebook.

MOVE is ons antwoord op de toenemende secularisatie in Nederland. Het lijkt wel alsof steeds minder jongeren nog in God geloven. Ze krijgen te horen dat het niet cool is, dat God niet bestaat, of ze zijn de enige christen in hun vriendengroep. Dan kan het enorm lastig zijn om aan je geloof vast te houden. En dat terwijl er toch zo’n 430 duizend jongeren in Nederland zijn die wel nog in God geloven.

Daarnaast gaat deze generatie steeds minder naar de kerk en spenderen ze steeds meer tijd op social media. Juist op die platformen is God weinig zichtbaar. Netflix, Spotify, YouTube en TikTok (om er maar een paar op te noemen) eisen voortdurend (on)bewust onze aandacht, maar missen wel een stukje inhoud. Die inhoud en verdieping willen wij ze bieden met MOVE. Laagdrempelig, toegankelijk en voor iedereen, of je nou al christelijk bent of niet.

Oh ja, en dan is de fase van je 18e tot je 35e levensjaar ook nog eens één van de meest turbulente. Je gaat studeren of bent juist net klaar met je studie. Vindt je eerste relatie of trouwt met de liefde van je leven. Begint met je eerste baan of werkt al fulltime sinds je zeventiende. Kortom, keuzes en veranderingen waarbij iedereen het altijd beter weet.

In het kort

  • MOVE Community is ons online jongerenplatform
  • We delen inspirerende content op sociale media
  • MOVE is ons antwoord op de toenemende secularisatie in Nederland.
  • Jongeren spenderen meer tijd op sociale media en gaan minder naar de kerk.
  • MOVE wilt inhoud en verdieping bieden op sociale media, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

15.800

Instagram volgers

2.300

YouTube abonnees

11.200

TikTok volgers

60.000

Maandelijks bereik

Wat doet MOVE?

We delen inspirerende content op sociale media als Instagram, TikTok, YouTube en Facebook. Dit doen we in de vorm van Like a Movers (onze korte en langere videoportretten op Instagram en YouTube), reposts van content die wij zelf heel tof vinden, winacties, quotes, et cetera. Juist die missende inhoud die vaak komt kijken bij sociale media willen wij aanvullen met MOVE. Laagdrempelig, toegankelijk en voor iedereen, of je nou al christelijk bent of niet.

Maar dat is lang niet alles. MOVE is één grote speeltuin waar we van alles uit kunnen proberen. Zo werkten we onlangs samen met Niet Alleen voor operatie #Prikpositief. In deze zes weken durende campagne hebben we door middel van allerlei YouTube-afleveringen jongeren in Nederland aangespoord iets liefs voor hun medemens te doen. Daarnaast zijn we (wanneer er geen corona is) te vinden op evenementen zoals Opwekking én organiseren we ook wel eens onze eigen meet-up waarbij Movers elkaar kunnen ontmoeten en met ons meedenken om de community nog meer van henzelf te maken.

MOVE is een snelgroeiende community

In het tijdsbestek van ongeveer 2,5 jaar zijn we gegroeid naar meer dan 15 duizend volgers op Instagram, 10.7 duizend op TikTok en meer dan tweeduizend abonnees op YouTube. En die aantallen blijven elke maand nog groeien. Maandelijks bereiken we nog veel meer accounts dan alleen onze volgers. Zo zorgen we voor een groeiende community en bereiken we meer en meer mensen met het geloof.

Like a Mover

Prikpositief

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
Vinden we leuk! 😉

Henk-Jan van Maanen

06 38168421
henkjan@livingimage.nl

Felix Govers

06 34501060
felix@livingimage.nl