Menu Sluiten

DTP-er (24-32 uur)

35 mooie mensen op een missie. Dat is wie wij zijn. Wij zijn marketeers, producers, regisseurs, cameramensen, editors, vormgevers, relatiemanagers, redacteuren en webbouwers. Maar allemaal hebben we dezelfde missie: Be Brighter! Wij lichten uit wat in het leven écht van betekenis is.

Heb jij behoefte om te werken voor bedrijven die impact maken? Ben je creatief en heb je zin om je talenten te ontwikkelen en veel te leren? Spreek jij vloeiend Instagram en TikTok? Dan is dit een baan voor jou! Als onze DTP grafisch vormgever zet jij je creativiteit in om samen met het Creative Team onze partners te ondersteunen. En die partners? Dat zijn namen zoals Compassion, MOVE community, Stichting Present, Funky Fish, Hour of Power en VEZ. Begint er al iets te kriebelen?

Wat je gaat doen:

Wat ga jij verder zoal doen? Als onze DTP grafisch vormgever speel je een grote rol in het bedenken en creëren van social-mediacontent. Van creatieve brainstorms, aanvullen van grafisch vormgevers, veldwerk tot aan losse opdrachten. En van digitaal tot drukwerk: je werkzaamheden zijn heel divers!

Wie zijn wij:

Living Image is een snelgroeiend mediahuis in christelijk Nederland. 35+ professionals die zich elke dag inzetten om zichtbaar te maken wie God is in deze wereld. Allemaal hebben we dezelfde missie: Be Brighter! Wij lichten uit wat in het leven echt van betekenis is.

Over het team:

Je werkt samen met andere collega’s uit het Creative Team zoals redacteuren, contentmakers en vormgevers. Dit team staat bekend om de kenmerkende sfeer: creatief, bruisend, open, en ruimte voor veel droge humor.

Wat jij meebrengt:

 • In de eerste plaats: vrolijkheid en een positieve instelling;
 • Voldoende inspiratie en bomvol creativiteit, ongeacht ervaring;
 • Jij hebt passie en plezier om de juiste oplossing te vinden voor projecten met strakke deadlines;
 • Zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband;
 • Behoorlijk wat scroll-ervaring op social media;
 • Ervaring van Adobe programma’s (Indesign, illustrator, Photoshop)

Jij geeft ons je tijd, je toewijding en je talent. En daar zijn we erg dankbaar voor. Maar wat krijg jij in ruil? Dit is wat je kan verwachten:

 • Duik in projecten die je werkelijk uitdagen. En mis je nog wat kennis of een specifieke vaardigheid voor een project? Er is altijd wel een collega die voor je klaarstaat en graag met je meedenkt;
 • Geen dag is hetzelfde bij Living Image. Van opnames in de studio, veldwerk tot thuiswerken; het is nooit saai hier!
 • Het geloof is wat ons verbindt! We starten elke maandag met een weekopening waarin er wat gedeeld wordt over het geloof. Bij Living Image ga je merken dat je groeit in je geloof.
 • Werken in hartje Utrecht. Tijdens de lunch lekker de stad in, even een wandeling langs de Utrechtse grachten of misschien zelfs wel op de fiets naar het werk; wie wil dat niet?!
 • Tijd om te ontdekken wat echt bij jou past! We zijn een dynamische scale-up. Dit betekent dat er veel ruimte is om te ontdekken wat bij jou past. We willen jou het liefst in je kracht zetten op de plek waar jij gaat floreren!

INTERESSE OF WIL JE SOLLICITEREN?

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Dorien. Stuur een mail naar dorien@livingimage.nl